Normes internes del fòrum

Normativa d'us del foro

Normes internes del fòrum

EntradaAutor: Markus » ds., 07 maig 2011, 13:29

- El AAA club d'airsoft i els seus administradors / moderadors no es fan responsables de cap acció dels que es duguin a terme en aquesta secció del fòrum, exceptuant les seves pròpies.

- El fòrum de AAA pretén ser la via de comunicació entre jugadors i grups d'Airsoft. Per descomptat, és un fòrum obert a la participació de tot el món. Per a una adequada comunicació es requereix un correcte ús.

- Respecta el fonament del fòrum. Envia els teus missatges a les seccions adients.

-Obligatòriament hi ha de presentar a la secció corresponent, en cas contrari serà esborrada el compte de l'usuari.

- Està absolutament prohibit enviar i mostrar informacions de caràcter privat sense consentiment del seu titular / propietari. Això inclou (però no es limita a) números de telèfon i adreces. Els moderadors sempre ocultaran els números de telèfon a menys que el propietari explícitament demani que no es faci (per exemple per convocar una partida). Recorda que hi ha llocs web que guarden pàgines web (la memòria cau de google, per exemple), així que el preferible serà sempre passar-se aquesta informació mitjançant missatge privat.

- S'evitarà en tot el possible l'escriptura en majúscules (que en un fòrum o un xat equival a cridar. Es diu netiqueta) o l'escriptura abreujada tipus mòbil. Així es facilitarà la lectura i comprensió dels missatges i s'amplien les possibilitats de ser respost.

- Per poder escriure al fòrum dels AAA es requereix estar registrat amb una adreça de correu vàlida, que no es mostrarà a ningú a menys que tu ho decideixis al teu perfil. No estan permesos els usuaris anònims.

- La repetició contínua de missatges pot ser motiu d'esborrat de missatges per part de moderadors. Amb una vegada es llegeix.

- En la mesura del possible, intentem utilitzar els termes rèplica, AEG, elèctrica, GBB, etc. en lloc d'utilitzar la paraula Arma (no són armes pròpiament, sinó joguines, i així evitem possibles confusions). Així mateix, sempre és preferible el terme eliminat en lloc de mort.

- Es respectuós en els teus missatges, aquells missatges que continguin material pornogràfic, polític, religiós o qualsevol material ofensiu o que incompleixi la legislació vigent són susceptibles de ser esborrats. Així també es procedirà a esborrar o tancar aquells missatges que els moderadors considerin necessari per a la correcta convivència dins el fòrum (P. Ex: Discussions fora de to, insults personals, Off-topic després de l'avís dels moderadors, etc.).

- Els missatges que continguin vídeos o imatges que mostren morts o en què es mostri a persones torturant, vexant, o maltractant d'alguna manera a altres persones o animals, seran esborrats. Sigueu respectuosos, si us plau.


- El desatendre les instruccions dels moderadors repetides vegades pot comportar l'esborrat de missatges. Tot usuari que incompleixi de forma reiterada les anteriors normes ignorant les advertències dels moderadors / administradors podrà ser banejat de forma permanent sense previ avís.

- Utilitza la funció de cerca. És molt probable que els teus dubtes hagin estat contestades anteriorment.
Hay dos palabras en este mundo que te abrirán muchas puertas... tire y empuje

Imatge
Avatar de l’usuari
Markus
 
Entrades: 487
Membre des de: dv., 06 maig 2011, 20:14

Torna a: Normativa del foro

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron